Intrebari Frecvente

01.

Ce Contine

Devisuran, aplica si protejeaza este o formula atent studiata de catre farmacistii din cadrul laboratoarelor noatre pe baza de: Prunus Amygdalus Dulcis oil
Laurus Nobilis leaf oil
Abies Alba oil
Mentha Piperita leaf oil
Eugenia Caryophyllus leaf oil
Ocimum Basilicum oil
Thymus Vulgaris flower / leaf oil

02.

Devirusan Pe Termen Lung. Benefic Sau Nu?

DEVIRUSAN, aplica si protejeaza un real ajutor si pentru a va oferi maximum de protectie impotriva simptomelor gripei si racelii.Uleiurile volatile din DEVIRUSAN care sunt bogate in linalol, ocimen, metil acetat si menofuran ofera efecte antispastice asupra cailor respiratorii iar prin inhalarea lor previn crizele de sufocare si instalarea astmului totodata acestea anihileaza majoritatea microorganismelor care produc inflamatia tractului respirator.Componenta a produsului DEVIRUSAN, prin combinatia unica de principii active favorizeaza fluidizarea secretiilor bronsice si nazale si sustine functionarea normala a sistemului respirator. Pe langa efectul antimicrobian si puternic antiviral, Thymus Vulgaris este recunoscuta ca fiind un excelent tonic pentru organism.Ofera produsului efect antiseptic impotriva bacteriilor gram pozitive si gram negative. Uleiul volatil activeaza sistemul imunitar, actioneaza ca un stimulant general al organismului si actioneaza ca antiviral puternic.

03.

La ce foloseste

DEVIRUSAN, aplica si protejeaza,
Prin inhalare impiedica acumularea excesiva a mucusului la nivelul pasajelor nazale.
Previne crizele de sufocare si instalarea astmului.
Decongestioneaza sinusurile si ajuta la eliminarea virusurilor si bacteriilor care se instaleaza la nivelul cailor respiratorii superioare.
Ofera maximum de protectie impotriva simptomelor gripei si racelii.
Anihileaza majoritatea microorganismelor care produc inflamatia tractului respirator. Principiile active din DEVIRUSAN fluidizeaza secretiile bronsice si nazale si sustine functionarea normala a sistemului respirator.
Lupta impotriva stresului oxidativ si consolideaza sistemul imunitar protejand ADN-ul si structura celulara.

04.

Instrucțiuni de utilizare

Se aplica direct pe piele cu Roll-on-ul flaconului.
Zonele recomandate de aplicare de la nivelul fetei sunt in dreptul cailor nazale deasupra gurii si la nivelul tamplelor.
Flaconul DEVIRUSAN face parte din igiena personala astfel incat dupa prima utilizare nu mai este transmisibil.
Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si persoanelor cu hipersensibilitate la plantele aromatice.
A nu se lasa la indemana copiilor
A nu se utiliza pe cale orala
A nu se picura pe alimente
A se folosi STRICT in UZ EXTERN

05.

Valabilitate si Conditii de pastrare

Se recomanda ca produsul sa fie pastrat bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
A se consuma de preferinta inainte de : VEZI PE AMBALAJ